BEHANDELING VOOR EEN EETSTOORNIS OF VERSLAVING

Changes GGZ, een totaalpakket aan behandelingen.
Wij bieden een passende behandeling voor iedereen die dit nodig heeft.

MEER DAN CLEAN WORDEN ALLEEN

Onze behandeling is gericht op meer dan clean worden en de controle krijgen over je verslaving alleen. Bij onze behandeling gaat de aandacht uit naar de functie van je verslaving, inzicht krijgen in het hoe en waarom is essentieel. Het uiteindelijke doel is een betere kwaliteit van leven.

VERGROOT JE KANS OP DUURZAAM HERSTEL

Jouw intrinsieke motivatie en inzet zijn bepalend voor een succesvolle uitkomst. De energie die je steekt in het leggen van een gedegen fundering, vergroot de kans op blijvend herstel.

EVIDENCE BASED BEHANDELING

Onze unieke evidence based behandeling bestaat uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psycho-educatie, en systeemtherapie. De theorie van het 12 stappen model is geïntegreerd in onze therapieën.

AMBULANTE DAGBEHANDELING

Tijdens deze unieke en intensieve tweedaagse behandeling van Changes GGZ kun je thuis blijven wonen en indien mogelijk blijven werken en/of studeren. Hierdoor kan er gewerkt worden aan problemen uit het alledaagse leven. De ambulante dagbehandeling kan dienen als primaire behandeling of als vervolg op klinische behandeling.

KLINIEKOPNAME

Een klinische opname duurt 6 weken, een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Onze unieke evidence based behandeling bestaat uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psycho-educatie, en systeemtherapie. De theorie van het 12 stappen model is geïntegreerd in onze therapieën.

NABEHANDELING

Direct na de afronding van je ambulante of klinische behandeling start je nabehandelingstraject. Dit is een belangrijke periode waarin je de reeds opgedane kennis gaat toepassen in de praktijk. Nabehandeling bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies.

DETOX

Het kan nodig zijn je lichaam te ontgiften van alcohol, medicijnen of drugs. Voordat wij je kunnen behandelen moet je lichaam geheel vrij zijn van de verslavende middelen. Een deskundig medisch team van verslavingsartsen en specialistische verpleegkundigen staat 24 uur per dag voor je klaar om jou hierbij te ondersteunen.

SYSTEEMTHERAPIE

Een verslaving heb je niet alleen, het heeft altijd impact op je omgeving. Daarom vinden wij het van groot belang om je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Daarnaast heeft systeemtherapie als doel het ondersteunen in het doorbreken van ongezonde patronen en het creëren van gezonde relaties.

AMBULANTE VERVOLGBEHANDELING

Tijdens deze unieke en ambulante dagbehandeling van Changes GGZ kun je thuis blijven wonen en indien mogelijk blijven werken en/of studeren. Hierdoor kan er gewerkt worden aan problemen uit het alledaagse leven. De ambulante dagbehandeling kan dienen als primaire behandeling of als vervolg op klinische behandeling.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact op via 088 2426437. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Of maak een afspraak voor intake, vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vraag via ons contactformulier.

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 1 week wachttijd

Afhankelijk of er een detoxificatie geïndiceerd wordt kan de tijd afwijkend zijn van de hier gepresenteerde wachttijd

EETSTOORNISSEN

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 4 weken wachttijd (na goedkeuring aanmelding en akkoord zorgverzekeraar)

Laatste update: 20-03-'20

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.