AFKICKKLINIEK IN ZUID-AFRIKA

Changes GGZ biedt verschillende behandelingen voor verslavingen en eetstoornissen. Mocht tijdens de intake procedure blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze afkickkliniek The Grange of onze partner kliniek Montrose Manor in Zuid-Afrika.

ONS BEHANDELTEAM

Meerdere vormen van therapie zijn mogelijk. Van reguliere en cognitieve therapie tot alternatieve en meer onorthodoxe methodes, waarmee lichaam, geest en psyche in balans gebracht kunnen worden. Het behandelteam in Zuid-Afrika bestaat uit zowel Nederlandse als Zuid-Afrikaanse specialisten. Een aanzienlijk deel van onze specialisten is tevens ervaringsdeskundig op het gebied van een verslaving of eetstoornis. Cliënten geven aan zich mede hierdoor begrepen en op hun gemak te voelen. Onze behandelingen worden gegeven in de Engelse taal. Tijdens individuele gesprekken met Nederlandse behandelaren is het uiteraard wel mogelijk in het Nederlands te praten. 

MEER DAN AFKICKEN OF OP GEWICHT KOMEN ALLEEN

Onze behandeling is gericht op meer dan afkicken/clean worden of op gewicht komen alleen. In onze behandeling gaat de aandacht uit naar de functie van verslaving of een eetstoornis. Inzicht krijgen in het hoe en waarom is essentieel. Het uiteindelijke doel is een betere kwaliteit van leven.

ONZE BEHANDELING BIJ EEN KLINIEKOPNAME

Een kliniekopname duurt gemiddeld 6 tot 9 weken. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie geleid door specialisten op het gebied van verslaving of eetstoornissen. Onze unieke evidence based behandeling bestaat uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psycho-educatie, en systeemtherapie. De theorie van het 12 stappen model is geïntegreerd in onze therapieën.

VRIJE TIJD

Doordat je een intensief traject volgt welke een confronterende en uitputtende werking kan hebben zorgen wij voor genoeg ontspanningsmogelijkheden. Je kan buiten therapietijd gebruik maken van het zwembad, sporten in de in-house gym, relaxen in de living room of genieten van het zeezicht en de omgeving.

LOCATIE

Onze kliniek The Grange is gelegen in Zuid-Afrika in een van de mooiste aan zee grenzende gedeeltes van Kaapstad, St James.

Voor eetstoornissen hebben wij een exclusieve samenwerking met Montrose Manor gelegen in de wijk Bishopscourt, Kaapstad Zuid-Afrika.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.