Ambulante dagbehandeling 2017-11-17T13:28:41+00:00

AMBULANTE DAGBEHANDELING

De unieke ambulante dagbehandeling van Changes GGZ is een intensief behandelprogramma. Tijdens deze behandeling kun je thuis blijven wonen en indien mogelijk blijven werken en/of studeren. Hierdoor kan er gewerkt worden aan problemen uit het alledaagse leven. De ambulante dagbehandeling kan dienen als primaire behandeling of als vervolg op klinische behandeling.

MEER DAN CLEAN WORDEN OF OP GEWICHT KOMEN ALLEEN

Onze behandeling is gericht op meer dan clean worden of op gewicht komen. In onze behandeling gaat de aandacht uit naar de functie van de verslaving of eetstoornis, inzicht krijgen in het hoe en waarom is essentieel. Het uiteindelijke doel is een betere kwaliteit van leven.

EVIDENCE BASED

De dagbehandeling duurt 8 weken en vindt plaats op werkdagen van 9.00-17.00 uur. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Onze unieke evidence based behandeling bestaat uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psycho-educatie, en systeemtherapie. De theorie van het 12 stappen model is geïntegreerd in onze therapieën.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha