changesggz-dagbehandeling

Ambulante dagbehandeling

Voor verslaving of eetstoornis

Een ambulante behandeling is wanneer je niet opgenomen wordt in een kliniek maar op vaste tijden in de week een behandeling volgt voor jouw verslaving of eetstoornis. Changes GGZ biedt een ambulante dagbehandeling voor verslaving of eetstoornissen. Tijdens deze intensieve behandeling kun je thuis blijven wonen en indien mogelijk blijven werken en/of studeren. Hierdoor kan er gewerkt worden aan je probleem met minimale verstoring van je dagelijkse leven. De ambulante dagbehandeling kan dienen als primaire behandeling of als vervolg op klinische behandeling.

ambulante-dagbehandeling-changesggz

Ambulante

dagbehandeling

Meer dan afkicken, clean worden of op gewicht komen alleen

Onze behandeling is gericht op meer dan afkicken/clean worden of op gewicht komen. In onze behandeling gaat de aandacht uit naar de functie van de verslaving of eetstoornis, inzicht krijgen in het hoe en waarom is essentieel. Het uiteindelijke doel is een betere kwaliteit van leven.

Evidence based behandeling

De dagbehandeling duurt 12 weken en vindt plaats op werkdagen van 9.00-17.00 uur. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Onze unieke evidence based behandeling bestaat uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psycho-educatie, en systeemtherapie. De theorie van het 12 stappen model is geïntegreerd in onze therapieën.

%
Tevredenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons
%
Tevredenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons