Intakeproces

Nadat je contact hebt opgenomen met Changes GGZ, zal je worden teruggebeld door een van onze professionals voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek ligt de focus op het verkrijgen van een compleet beeld van jouw achtergrond en huidige situatie.

Wat kan ik verwachten van het intakegesprek?

Na het telefonisch consult wordt een afspraak gemaakt voor het eerste behandelgesprek: dit is het intakegesprek. Een intakegesprek bij Changes GGZ duurt ongeveer een uur.  Tijdens dit (online) intakegesprek wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt lijkt voor jou en worden eventuele behandeldoelen besproken. Hierna wordt nog een afspraak gepland (telefonisch, online of op locatie) met een van onze specialisten om een definitief passend advies voor jouw situatie te geven. Na afloop van dit gesprek wordt er direct een vervolgafspraak ingepland om met jouw behandeling te starten.

Voor het intakegesprek is het belangrijk om het volgende bij de hand te hebben:

  • Verwijzing van de huisarts
  • Algemeen medicatie overzicht van de apotheek
  • Geldig legitimatiebewijs 
kliniekopname-changesggz

Vervolg na het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke vorm van behandeling het meest geschikt is voor jou. Bij Changes GGZ is de mogelijkheid tot individueel traject, ambulante dagbehandelingen of kliniek opname. Het individuele traject en de dagbehandeling duren 8-12 weken. Het ambulante traject vindt plaats op werkdagen van 9.00-17.00 uur op onze behandellocatie in Breda. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Mocht tijdens het intakegesprek blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze kliniek in Halsteren, Weert of Zuid-Afrika.

Wil je graag een intakegesprek plannen voor een behandeling bij Changes GGZ, neem dan contact op door middel van onderstaand formulier. We gaan graag met je in gesprek.

    Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacy statement van Changes GGZ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.