24/7 Telefonisch bereikbaar hoofdkantoor 088 242 6437

Intake proces

Changes GGZ

Voorafgaand aan de behandeling van je verslaving of eetstoornis bij Changes GGZ, zal er een intakeproces plaatsvinden. Dit begint altijd met een intakegesprek.

 

Wat kan ik verwachten van het intakegesprek?

Elke behandeling bij Changes GGZ start met een intakegesprek. Tijdens dat intakegesprek kun je in een veilige omgeving je verhaal doen. We brengen je hulpvraag, je situatie in kaart en bespreken jouw persoonlijke wensen en behoeften. Op basis van dit intakegesprek bekijken we of je bij ons daadwerkelijk op de juiste plek bent. De primaire voorwaarde is dat je hoofdproblematiek een verslaving of eetstoornis is. In de meeste gevallen weet je op de dag van de intake waar je aan toe bent en krijg je direct een behandeladvies van de regiebehandelaar. We maken een keuze voor ambulante dagbehandeling of kliniek opname.

 

Wat gebeurt er na het intakegesprek?

Als we hebben vastgesteld dat je bij ons op de juiste plek bent, wordt er een adviesgesprek ingepland. In dit gesprek ontvang je jouw persoonlijke behandelplan en wordt je voorbereid op de start van de behandeling. Na dit gesprek kunnen we de behandeling starten.

Meer weten over het intakeproces

van Changes GGZ?

Wil je meer weten over het intakeproces van Changes GGZ, of direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen!