Kliniekopname 2018-04-29T23:13:47+00:00

KLINIEKOPNAME

Mocht tijdens de intakeprocedure blijken dat klinische opname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze kliniek in Zuid-Afrika.

OPNAME IN ZUID-AFRIKA

Het behandelteam in Zuid-Afrika bestaat uit zowel Nederlandse als Zuid-Afrikaanse specialisten.  Een gedeelte van onze specialisten is tevens ervaringsdeskundig op een van de probleemgebieden. Cliënten geven aan zich mede hierdoor begrepen en op hun gemak te voelen. Onze behandelingen worden gegeven in de Engelse taal. tijdens individuele gesprekken met Nederlandse behandelaren is het uiteraard wel mogelijk in het Nederlands te praten.

MEER DAN CLEAN WORDEN OF OP GEWICHT KOMEN ALLEEN

Onze behandeling is gericht op meer dan clean worden of op gewicht komen alleen. In onze behandeling gaat de aandacht uit naar de functie van verslaving of eetstoornis. Inzicht krijgen in het hoe en waarom is essentieel. Het uiteindelijke doel is een betere kwaliteit van leven.

BEHANDELING

Een klinische opname duurt 6 weken. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Onze unieke evidence based behandeling bestaat uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psycho-educatie, en systeemtherapie. De theorie van het 12 stappen model is geïntegreerd in onze therapieën.

VRIJE TIJD

Doordat je een intensief traject volgt welke een confronterende en uitputtende werking kan hebben zorgen wij voor genoeg ontspanningsmogelijkheden. Je kan buiten therapietijd gebruik maken van het zwembad, sporten in de in-house gym, relaxen in de living room en genieten van de omgeving.

LOCATIES

Onze kliniek The Grange is gelegen in Zuid-Afrika in een van de mooiste aan zee grenzende gedeeltes van Kaapstad, St James.

Voor eetstoornissen hebben wij een exclusieve samenwerking met Montrose Manor gelegen in de wijk Bishopscourt, Kaapstad Zuid-Afrika.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha