Update beleid coronavirus (COVID-19) – 26 maart 2020

Changes GGZ houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM. De gezondheid en veiligheid van onze cliënten en medewerkers hebben bij ons de hoogste prioriteit. We doen er ook alles aan om dit te waarborgen. Gelukkig kunnen we alle zorgprogramma’s continueren, al dan niet in aangepaste vorm. Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, neemt Changes GGZ de volgende maatregelen:

Communicatie
Er zullen geen fysieke afspraken plaatsvinden. Om de continuïteit van de behandelingen te waarborgen, is Changes GGZ volledig over op beeldbellen via de beveiligde omgeving ZOOM.

Intake
Alle intakegesprekken gaan gewoon door, maar zullen via beeldbellen plaatsvinden.

Dagbehandeling
Momenteel geldt er een aangepast programma. Alle gesprekken vinden plaats via beeldbellen. Ben je al in behandeling, dan ontvang je persoonlijk informatie van je eigen behandelaar over wat dit concreet voor je betekent.

Klinische behandeling Zuid-Afrika
Helaas heeft Changes GGZ moeten besluiten al haar cliënten uit Kaapstad te repatriëren naar Nederland. De zorg wordt gecontinueerd op een alternatieve behandellocatie in Nederland. Ook nieuwe opnames zullen hier plaatsvinden, waarbij het programma zoals in de kliniek in Zuid-Afrika wordt voortgezet. Een deel van de groepsbehandeling en de individuele gesprekken zal plaatsvinden via beeldbellen. Bezoek is helaas niet toegestaan op onze behandellocatie.

Bereikbaarheid
Changes GGZ is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur via 088 2426437.
Voor spoedvragen zijn wij ook ’s avonds en ’s nachts telefonisch bereikbaar via 088 2426437.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan contact met je behandelaar of mail ons via info@changesggz.nl