24/7 Telefonisch bereikbaar hoofdkantoor 088 242 6437

Geplaatst op 8 mei 2020

Eetstoorniskliniek Halsteren

Changesggz_locatie_Halsteren

Opening nieuwe eetstoorniskliniek in Halsteren

Changes GGZ opent in augustus 2020 een eigen eetstoorniskliniek in Halsteren, Noord Brabant. Deze nieuwe locatie is gelegen in een groene omgeving, is volledig gemoderniseerd en voldoet aan alle wensen voor een eetstoorniskliniek.

Bij Changes GGZ was het voorheen mogelijk om voor eetstoornissen ambulante dagbehandeling te krijgen in Breda en klinische behandeling in onze kliniek in Zuid Afrika. Met deze nieuwe locatie in Halsteren bieden wij ook de mogelijkheid voor mensen met een eetstoornis om klinische behandeling te krijgen in Nederland. Samen bouwen we hier verder aan duurzaam herstel van onze cliënten en het varen van een nieuwe koers.

Bekijk onze vacatures

Voor onze nieuwe locatie in Halsteren zoeken we nog versterking van ons team. Wil jij werken in een enthousiast en kundig team waarbij we werken aan langdurig herstel voor onze cliënten? Bekijk dan snel onze vacatures.

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.

Verslaving
Impact-coronacrisis-verslavingszorg
Coronacrisis heeft grote impact op verslavingszorg
08 mei, 2020

Nederland is al een tijd in de ban van het coronavirus. Er wordt veel gepraat over de zorgen in ziekenhuizen en in verpleeghuizen, maar de coronacrisis heeft ook grote gevolgen voor verslaafden. Waar de telefoon voorheen rood gloeiend stond, wordt er nu door verslaafden veel minder gebeld naar GGZ instellingen….

Eetstoornis
feiten over eetstornissen
3 feiten over eetstoornissen die je nog niet wist
08 mei, 2020

Eetstoornissen worden nogal vaak onderschat door de buitenwereld. Dit komt voornamelijk door gebrek aan kennis. De waarheid is dat eetstoornissen levensgevaarlijk zijn. We delen een aantal feiten met je die je waarschijnlijk nog niet wist….

Verslaving
Wat-doet-coke-met-je-lichaam
Wat doet coke met je lichaam?
08 mei, 2020

De geestelijke afhankelijkheid bij cocaïne is groot, maar wat doet coke met je lichaam? Cocaïne werkt als stimulerend middel en zorgt voor een versnelde hartslag en ademhaling, vernauwing van bloedvaten (waardoor hogere bloeddruk), minder eetlust en een toename van het uithoudingsvermogen….