24/7 Telefonisch bereikbaar hoofdkantoor 088 242 6437

Geplaatst op 18 december 2018

Parttime Junkie – Renee Kelder

parttime-junkie

Met gepaste trots brengen wij het boek van onze collega Renee Kelder onder de aandacht!

Parttime-junkie is het openhartige, spannende en ongeloofelijke verhaal van een jonge vrouw die kon liegen als geen ander, maar die uiteindelijk vooral zichzelf voor de gek hield. Met dit boek sluit Renee Kelder haar dubbelleven en haar drugsverleden definitief af.

Bij interesse: Herziene versie te bestellen vanaf februari via bol.com of bij ons op kantoor in Breda.

Renee Kelder is toegewijd parttime collega van Changes GGZ en verzorgt o.a. cursussen autobiografisch schrijven voor onze cliënten in herstel. Hierover binnenkort meer!

renee-kelder-parttime-junkie-februari

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslavingen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.

Verslaving
Dit-doet-coke-met-je-karakter
Wat doet coke met je karakter?
18 dec, 2018

Het gebruik van cocaïne heeft niet alleen lichamelijke gevolgen, het kan ook van invloed zijn op iemands karakter. Tijdens een periode van veelvuldig gebruik kunnen bepaalde (nieuwe) karaktertrekken zich ontwikkelen omdat het zenuw circuit in je hersenen fysiek verandert….

Verslaving
verslavingszorg-nederland
Hoe kies je verslavingszorg in Nederland, passend bij jou?
18 dec, 2018

Er is een grote diversiteit aan verslavingen, en zo ook een groot aanbod aan verslavingszorg in Nederland. Het is belangrijk dat je kiest voor een behandeling die bij jou past, dit kan namelijk van invloed zijn op het verloop van je herstel. Lees hier alles over verslavingszorg in Nederland zodat jij de beste beslissing kan nemen….

Verslaving
nederlandse-overheid-wietteelt
Nederlandse overheid gaat zelf wiet telen
18 dec, 2018

Wietplantages onder staatstoezicht moeten de kwaliteit van wiet verbeteren én de drugscriminaliteit tegengaan. In de nabije toekomst mogen tien gemeenten wiet afnemen van speciale plantages waarmee het gedoogbeleid op de schop gaat. Er was dan ook al langere tijd veel kritiek op het gedoogbeleid, zowel in Nederland als internationaal….