24/7 Telefonisch bereikbaar hoofdkantoor 088 242 6437

changesggz-eetstoornissen Changes GGZ
Changes GGZ

Eetstoornissen

Hulp bij alle soorten eetstoornissen

Lees meer

Een verstoord lichaamsbeeld, oncontroleerbare eetbuien of een eetobsessie: eetstoornissen zijn er in vele soorten en maten. Wat je klachten ook zijn, met professionele begeleiding kun jij je eetstoornis overwinnen. Bij Changes GGZ bieden wij behandelingen aan voor anorexia, boulimia, binge eating disorder (BED) en eetstoornis NAO. Volgens ons is duurzaam herstel écht mogelijk.

changesggz-eetstoornissen

Hulp bij

Eetstoornissen
behandeling-changesggz

We doen het samen

Changes GGZ biedt behandelingen aan voor boulimia, anorexia, binge eating disorder (BED) en ‘Andere gespecificeerde voedings- of eetstoornis’ (voorheen NAO). Changes GGZ heeft haar eigen eetstoorniskliniek in Halsteren, Noord-Brabant. En als enige zorginstelling in Nederland werkt GGZ Changes samen met Montrose Manor. In beide klinieken bieden wij een persoonlijke en professionele behandeling aan.

 

Wanneer heb ik een eetstoornis?

Je hebt een eetstoornis wanneer je de controle verliest over je gedrag op het moment dat je begint de gedraging. Je blijft desondanks dezelfde patronen herhalen maar verwacht een andere uitkomst. De drang naar de gedraging is te sterk en de verleiding te groot om te weerstaan. Afhankelijkheid zorgt ervoor dat je niet meer kunt stoppen zonder specialistische hulp.

“Ik ben dankbaar dat de gesprekken hebben geleid tot een krachtige verbinding in mijn gezin”

Lees verhaal

Linda

“Voordat ik mijn behandeling startte had ik geen idee hoe sterk en hardnekkig de duivel in mijn hoofd was en dat deze stem er alles aan zou doen om mij klein te krijgen én te houden.”

Lees verhaal

Pien

“Ik ben gaan inzien door te delen, dat je vaak anders denkt over jezelf dan dat de mensen doen”

Lees verhaal

Marianne

Onze locaties

Changes GGZ biedt professionele behandelingen aan op diverse locaties. Vanaf het intakegesprek, de detox tot aan de nazorg, wij verzorgen het gehele hersteltraject van A tot Z. Samen bepalen we welke behandeling en locatie het beste bij jou past. Hierbij kun je de keuze maken tussen ambulante dagbehandeling of kliniekopname in Nederland of buitenland.

Changes GGZ
%
Tevrendenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons
%
Tevrendenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons
Eetstoornis
Eetbuien voorkomen - ChangessGGZ
Eetbuien voorkomen: 6 handige tips
27 mrt, 2020

Af en toe een eetbui hoeft ook helemaal niet erg te zijn, maar als je dagelijks of meerdere malen per dag last hebt van onbeheersbare eetbuien, dan is dit wel een probleem. We spreken dan namelijk van een eetstoornis, ook wel eetbuistoornis genoemd….

Eetstoornis
Wat is de oorzaak van anorexia?
Wat is de oorzaak van anorexia?
27 mrt, 2020

Anorexia wordt veroorzaakt door verschillende factoren, vaak in combinatie van meerdere factoren. Zo kun je er bijvoorbeeld aanleg voor hebben, maar een ingrijpende gebeurtenis zorgt er uiteindelijk voor dat de stoornis zich ontwikkelt….

Eetstoornis
eetstoornis of eetbuistoornis
Eetstoornis of eetbuistoornis: Dit is het verschil
27 mrt, 2020

Wij gebruiken vooral de term eetstoornis wanneer iemand op verschillende manieren obsessief omgaat met voedsel. Dankzij verder onderzoek kennen we nu ook een andere eetstoornis, namelijk een eetbuistoornis. Wat is precies het verschil?…

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.