changesggz-eetstoornissen

Eetstoornissen

Hulp bij alle soorten eetstoornissen

Een verstoord lichaamsbeeld, oncontroleerbare eetbuien of een eetobsessie: eetstoornissen zijn er in vele soorten en maten. Wat je klachten ook zijn, met professionele begeleiding kun jij je eetstoornis overwinnen. Bij Changes GGZ bieden wij behandelingen aan voor anorexia, boulimia, binge eating disorder (BED) en eetstoornis NAO. Volgens ons is duurzaam herstel écht mogelijk.

Wil jij je eetstoornis overwinnen? Maak dan een afspraak bij ons, dan bepalen we samen welke behandeling het beste bij jou past.

changesggz-eetstoornissen

Hulp bij

Eetstoornissen
kringgesprek bij changes ggz

We doen het samen

Changes GGZ biedt behandelingen aan voor boulimia, anorexia, binge eating disorder (BED) en ‘Andere gespecificeerde voedings- of eetstoornis’ (voorheen NAO). We hebben een eigen eetstoorniskliniek in Halsteren waar een vakkundig en multidisciplinair team 24/7 voor je klaarstaat. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid tot ambulante hulpverlening.

Wanneer heb ik een eetstoornis?

Je hebt een eetstoornis wanneer je de controle verliest over je eetgedrag. Je blijft desondanks dezelfde patronen herhalen maar verwacht een andere uitkomst. De drang naar de gedraging is te sterk en de verleiding te groot om te weerstaan. Afhankelijkheid zorgt ervoor dat je niet meer kunt stoppen zonder specialistische hulp.

“Ik ben dankbaar dat de gesprekken hebben geleid tot een krachtige verbinding in mijn gezin”

Lees verhaal

Linda

“Voordat ik mijn behandeling startte had ik geen idee hoe sterk en hardnekkig de duivel in mijn hoofd was en dat deze stem er alles aan zou doen om mij klein te krijgen én te houden.”

Lees verhaal

Pien

“Ik ben gaan inzien door te delen, dat je vaak anders denkt over jezelf dan dat de mensen doen”

Lees verhaal

Marianne

Onze locaties

Changes GGZ biedt professionele behandelingen aan op diverse locaties. Vanaf het intakegesprek, de detox tot aan de nazorg, wij verzorgen het gehele hersteltraject van A tot Z. Samen bepalen we welke behandeling en locatie het beste bij jou past. Hierbij kun je de keuze maken tussen ambulante dagbehandeling of kliniekopname in Nederland. Changes GGZ biedt ook hulp voor eetstoornissen bij kinderen.

intakelocatie changes ggz breda ulvenhoutselaan

%
Tevrendenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons
%
Tevrendenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons