EETSTOORNISSEN BEHANDELING

CHANGES GGZ BIEDT HULP BIJ ALLE SOORTEN EETSTOORNISSEN

Changes GGZ biedt behandelingen aan voor boulimia, anorexia, binge eating disorder (BED) en ‘Andere gespecificeerde voedings- of eetstoornis’ (voorheen NAO). Als enige zorginstelling in Nederland werkt GGZ Changes samen met Montrose Manor. Samen bieden wij een exclusieve en professionele behandeling aan in Zuid-Afrika. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid tot ambulante hulpverlening.

Wil jij je eetstoornis overwinnen? Maak vrijblijvend een afspraak bij ons, dan bepalen we samen welke eetstoornis behandeling het beste bij jou past.

EETSTOORNIS BEHANDELING BIJ CHANGES GGZ

Wij hebben unieke behandeling kunnen ontwikkelen waarin intrinsieke motivatie om de eetstoornis aan te pakken centraal staat. Volgens ons is duurzaam herstel écht mogelijk. Maar om dit te kunnen bereiken is het noodzakelijk om verder te kijken dan de symptomen van de eetstoornis.

Daarom besteden wij intensief aandacht aan het behandelen van onderliggende symptomen, zoals het leren omgaan met heftige en intense gevoelens en het vergroten van het gevoel van eigenwaarde waardoor de kans op terugval wordt geminimaliseerd.

Het doel van onze behandeling is het wegnemen van de kiem van de eetstoornis en een betere kwaliteit van leven te realiseren. Behandelen van je eetstoornis vanuit de kern.  Tijdens de behandeling stimuleren wij de talenten en positieve eigenschappen van onze cliënten. We motiveren hen tot het varen van een nieuwe koers.

MOGELIJKE PROBLEEMGEBIEDEN

  • Sociaal (gezin, partner, vrienden)

  • Dagelijks leven (werk, studie, school)

  • Isolement en eenzaamheid

  • Persoonlijkheidsproblematiek

WANNEER HEB IK EEN EETSTOORNIS?

Je hebt een eetstoornis wanneer je de controle verliest over je gedrag op het moment dat je begint de gedraging. Je blijft desondanks dezelfde patronen herhalen maar verwacht een andere uitkomst. De drang naar de gedraging is te sterk en de verleiding te groot om te weerstaan. Afhankelijkheid zorgt ervoor dat je niet meer kunt stoppen zonder specialistische hulp.

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 1 week wachttijd

Afhankelijk of er een detoxificatie geïndiceerd wordt kan de tijd afwijkend zijn van de hier gepresenteerde wachttijd

EETSTOORNISSEN

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 4 weken wachttijd (na goedkeuring aanmelding en akkoord zorgverzekeraar)

Laatste update: 20-03-'20

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.