Kliniek opname bij anorexia

Behandeling bij anorexia kan bijvoorbeeld een behandeling zijn in een eetstoorniskliniek. Onze kliniek biedt hulp bij anorexia en andere eetstoornissen als boulimia of BED. Opname in de kliniek is de basis van de behandeling van anorexia. Vervolgens krijg je middels een programma professionele hulp. Hoe dat jouw anorexia behandeling er precies uitziet, bepaal je samen met onze specialisten.

Ambulante dagbehandeling bij anorexia

Ook kun je kiezen voor ambulante dagbehandeling. Hierbij word je niet in onze kliniek opgenomen, maar krijg je op vaste tijden in de week hulp bij anorexia. Dat wil zeggen dat je thuis kunt blijven wonen en indien mogelijk je werk/studie voort kunt zetten. Je dagelijkse leven wordt met deze soort behandeling minimaal verstoord.

eetstoorniskliniek changes ggz halsteren
Onze locatie in Halsteren, Noord-Brabant is gelegen in een bosrijke omgeving, is in 2020 volledig gemoderniseerd en voldoet aan alle wensen voor een specialistische eetstoorniskliniek

Locaties anorexia kliniek

Voorafgaand aan je behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats met een van de Changes GGZ specialisten. Als uit het intakegesprek blijkt dat kliniek opname voor jou de beste anorexia behandeling is, dan bieden wij de mogelijkheid voor een kliniek opname in Halsteren. In onze kliniek bieden wij een persoonlijke en professionele behandeling aan bij anorexia. Benieuwd naar wat een opname in een anorexia kliniek kost? Hier lees je alles over de kosten en vergoedingen.

Anorexia kliniek Nederland

Onze eetstoornis kliniek in Halsteren, Noord-Brabant is gelegen in een bosrijke omgeving, is in 2020 volledig gemoderniseerd en voldoet aan alle wensen voor een specialistische anorexia kliniek. In deze kliniek bieden we je alle mogelijkheden om met professionals te werken aan het herstel van anorexia. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen in onze anorexia kliniek in Halsteren? Meld je aan voor een intakegesprek. Zet de eerste stap naar écht herstel.

Als uit het intakegesprek blijkt dat kliniek opname de meeste geschikte behandeling is voor jouw situatie, dan zetten we proces richting jouw herstel direct in werking. Bij onze anorexia kliniek in Halsteren zijn er korte wachttijden, waardoor we jou snel kunnen behandelen. Bekijk hier de actuele wachttijden voor onze behandelingen.

Wil je je graag inschrijven voor deze behandeling? Ga dan naar het formulier hieronder en meld je nu aan. Je kunt natuurlijk ook direct telefonisch contact opnemen!

Meld je nu aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.