BENJAMIN

“FYSIEK EN MENTAAL GEZOND WORDEN”

Verslaving in de kern aanpakken.

Waar ik Changes dankbaar voor ben is dat ze mij hebben doen inzien hoe mijn verslavingsgedrag invloed heeft gehad op al mijn levensgebieden. Dit is van groot belang geweest in het keerpunt dat ik tijdens mijn behandeling heb gemaakt.

Tijdens actieve verslaving gaf ik iedereen en overal de schuld van/aan. Niemand kon eigenlijk op mij bouwen, mijn familie, vrienden en collega’s waren de dupe van mijn onberekenbaarheid.

Voor mijn behandeling was ik mij enkel bewust van controleverlies tijdens gebruik van middelen. En dat ik dit tegen beter weten in toch niet kon stoppen. Maar wat had ik een hoop dode hoeken waardoor ik veel verwoest had.

Ik ben heel blij dat ik de behandeling 1,5 jaar geleden ben aangegaan. Sindsdien ben ik nuchter en is mijn leven in herstel positief veranderd en ben ik fysiek en mentaal gezond geworden.  Voor een ieder die kampt met verslaving kan ik Changes GGZ aanraden. Met hun hulp kan je verslaving doeltreffend aanpakken en het keerpunt maken dat noodzakelijk is voor duurzaam herstel.

Benjamin

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.