CHANGES GGZ – HOOFDKANTOOR

Intakegesprek bij Changes GGZ

Als je contact hebt opgenomen met Changes GGZ, heb je een eerste telefonisch gesprek met een van onze professionals. Tijdens dit eerste gesprek ligt de focus op het verkrijgen van een compleet beeld van de achtergronden en huidige situatie van jou.

Na het telefonisch consult wordt een afspraak gemaakt voor een eerste behandelgesprek, dit is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is  voor jou en wordt een behandelplan opgesteld. Een intakegesprek bij Changes GGZ duurt gemiddeld 2 uur. Dit is ook afhankelijk van jouw hulpvraag en het samenstellen van het behandelplan.  Na afloop van het intakegesprek wordt er direct een vervolgafspraak ingepland om met jouw behandeling te starten.

Naar het intakegesprek neem  je mee:

  • Verwijzing van de huisarts
  • Medisch dossier (inclusief een medicatielijst)
  • Legitimatie

Vervolg na het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke vorm van behandeling het meest geschikt is voor jou. Bij Changes GGZ is er mogelijkheid tot ambulante dagbehandelingen of kliniekopname. De dagbehandeling duurt 8 weken en vindt plaats op werkdagen van 9.00-17.00 uur op onze behandellocatie in Breda. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie.

Mocht tijdens het intakegesprek blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze kliniek The Grange of onze partner kliniek Montrose Manor in Zuid- Afrika.

Contact

Ulvenhoutselaan 79
4834 MD Breda
+31 (0)88 242 64 37
info@changesggz.nl

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.