kazerneterrein-weert-ingang

Promentis afkickkliniek Weert

Verslavingskliniek, ambulant & detox

Adres:
Kazernelaan 101, Gebouw 27 & 37
6006 SP Weert
📞 088 242 6437 (24/7 bereikbaar)

Verslavingskliniek voor detox & klinische en ambulante behandeling voor verslaving en obsessief gedrag.

Kijk voor meer informatie op onze website voor deze locatie: Promentis.nl

kazerneterrein-weert-ingang

Afkickkliniek Weert

Kazernelaan 101, gebouw 27 & 37

Over onze verslavingskliniek in Weert

Onze verslavingskliniek Promentis is gevestigd op een karakteristiek kazerneterrein in Weert, Limburg. Op deze locatie bieden we specialistische behandelingen voor verslaving aan. Door de verschillende behandelingen die we hier bieden, kunnen we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen. Een persoonlijke, huiselijke sfeer typeert deze locatie. In Weert kun je vanaf een veilige locatie in alle focus werken aan langdurig herstel van een verslaving.

Behandelingen

In onze afkickkliniek in Weert zijn meerdere vormen van behandeling mogelijk om een verslaving te doorbreken. De behandeling bestaat uit cognitieve therapie, psycho educatie, alternatieve en meer onorthodoxe methodes, zoals foodtherapy en meditatie, waarmee lichaam, geest en psyche in balans worden gebracht. We bieden verschillende behandelmogelijkheden aan, waarmee we zo licht als mogelijk en zwaar als nodig behandelen.

Detox

Onze kliniek in Weert heeft een detox faciliteit waar je alle rust en deskundige begeleiding krijgt om te ontgiften van de drug of alcohol.

  • Duur: afhankelijk van je situatie en verslaving
  • Behandelvorm: je verblijft voor de duur van je detox voltijds in onze kliniek en wordt intensief begeleid door onze collega’s. Aansluitend stroom je door naar je klinische behandeling in Weert of Zuid-Afrika.

Ambulant traject

Aangepast op jouw situatie en hulpvraag wordt in deze deeltijdbehandeling voor verslaving met je behandelaar een plan opgesteld en leg je met ons unieke behandelprogramma een krachtige basis voor blijvend herstel.

  • Duur: 12 weken
  • Behandelvorm: 3 dagen per week kom je naar onze locatie in Weert voor groeps- en individuele therapie.

Klinische opname

Samen met jouw behandelaar wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door je verblijf in de kliniek heb je de volledige focus op je herstel en ontdoe je je voor de periode van je verblijf van triggers. Je legt een krachtige basis voor herstel en leert hoe je straks thuis met verleidingen om kunt gaan en waar jouw verslaving vandaan komt.

  • Duur: 6 weken
  • Behandelvorm: je verblijft voor de duur van je behandeling dag en nacht in onze verslavingskliniek in Weert waar je dagelijks een divers en intensief therapie aanbod volgt.

Een deel van onze specialisten is ook ervaringsdeskundige op het gebied van een alcoholverslaving of drugsverslaving. Cliënten geven aan dat ze zich hierdoor begrepen en op hun gemak te voelen. Ook wordt je omgeving betrokken bij de behandeling in het familie en naasten programma van deze locatie.

Hoe kom je op deze locatie?

Routebeschrijving
Navigeer naar deze locatie

Met de auto:

  • Navigeer naar de ingang aan de Nelissenhof (volg de bordjes) en rijd van daaruit rechtdoor, links en rechts het terrein op tot aan de parkeerplaats voor gebouw 37.
  • Bij deze locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met het OV:

  • Neem bus 11 en stap bij bushalte Kazernelaan uit. Loop via de hoofdingang het terrein op. Je vindt de gebouwen wanneer je de straat rechtdoor volgt en vervolgens linksaf gaat.

Aanmelden voor deze locatie

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor een verslaving behandeling? Laat je gegevens in het formulier onderaan deze pagina achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanmeldprocedure door te spreken.

*Bent u een verwijzer? Changes GGZ is aangesloten op ZorgDomein.
Meer informatie over het doorverwijzen van patiënten leest u op deze pagina: voor verwijzers.

afkickkliniek-drugs
afkickkliniek-alcohol
verslavingskliniek-weert-behandelruimte
woonkamer-promentis-weert
afkickkliniek-slaapkamer-weert
kantoor

“Ik was snel aan de beurt en ben super goed geholpen. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken en het aanbod van verschillende therapieën is zeer divers. Ik raad deze plek voor iedereen aan. “

logo zorgkaart nederland

 

Meer ervaringen lezen of jouw ervaring over deze locatie delen?
Ga naar ZorgkaartNederland.

Plan een intake

Hulp nodig of een vraag over onze behandelingen of kliniek? Wij helpen je bij je verslaving. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en de behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 242 6437 (24/7 bereikbaar).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.