eetstoorniskliniek changes ggz halsteren

Eetstoorniskliniek Halsteren

Tijdens het intakegesprek kan blijken dat kliniekopname de meest geschikte behandeling is voor jouw eetstoornis. Changes GGZ biedt je dan de mogelijkheid om een klinische behandeling te volgen in onze eigen eetstoorniskliniek in Halsteren, Noord-Brabant.

Onze locatie in Halsteren is gelegen in een bosrijke omgeving, is in 2020 volledig gemoderniseerd en voldoet aan alle wensen voor een specialistische eetstoorniskliniek. In Halsteren bieden we je alle mogelijkheden om met professionals te werken aan jouw herstel. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen in onze eetstoorniskliniek in Halsteren? Meld je aan voor een intakegesprek. Zet de eerste stap naar écht herstel.

eetstoorniskliniek changes ggz halsteren

De Beeklaan 4

4661 EP Halsteren

Korte wachttijden voor behandelingen

Als uit het intakegesprek blijkt dat kliniekopname de meeste geschikte behandeling is voor jouw situatie, dan zetten we proces richting jouw herstel direct in werking. Bij onze eetstoorniskliniek in Halsteren zijn er korte wachttijden, waardoor we jou direct kunnen behandelen. Wij vinden het belangrijk dat je snel wordt geholpen, zodat je tijdig kunt werken aan duurzaam herstel. Bekijk hier de actuele wachttijden voor onze behandelingen.

Professionele behandelingen bij eetstoornissen

Bij Changes GGZ vinden we het belangrijk dat de behandelingen jou écht helpen naar blijvend herstel. Onze eetstoorniskliniek in Halsteren is kleinschalig, waardoor we jou een persoonlijke aanpak kunnen bieden en een individuele behandelaar toewijzen. Een opname duurt over het algemeen negen weken. In deze behandeling vinden er overdag groepstherapieën en individuele gesprekken plaats en worden er ’s avonds zelfhulpgroepen bezocht.

De behandeling in onze kliniek is gericht op het vergroten van inzicht in de oorzaak en functie van jouw eetstoornis. Omdat wij erin geloven dat door het doorgronden van de functie van de eetstoornis er een gedegen fundering wordt gelegd voor blijvend herstel. Onze academisch geschoolde specialisten hebben jarenlange ervaring bij de behandelingen van eetstoornissen. Een groot gedeelte van onze specialisten zijn zelf ook ervaringsdeskundige. Zij weten als geen ander waar jij doorheen gaat, waardoor ze jou tijdens het behandeltraject optimaal kunnen begeleiden.

Stappenplan aanmelden behandeltraject

Het erkennen dat je hulp nodig hebt bij het overwinnen van jouw eetstoornis is een grote stap. Bij Changes GGZ helpen we je met alle volgende stappen richting jouw blijvende herstel. We hebben hieronder de stappen voor je op een rij gezet, zodat jij direct je herstel in gang kan zetten.

Stap 1: Meld je aan voor een intakegesprek

Het erkennen dat je hulp nodig hebt bij jouw herstel is al een hele belangrijke stap. Zet direct de volgende stap door je aan te melden voor een intakegesprek. Bij Changes GGZ kan dit telefonisch via 088-2426437 of online door het formulier in te vullen.

Stap 2: Het intakegesprek

Als je contact hebt opgenomen met Changes GGZ, heb je een eerste telefonisch gesprek met een van onze professionals. Tijdens dit eerste gesprek ligt de focus op het verkrijgen van een compleet beeld van de achtergrond en huidige situatie van jou.

Hierna volgt de intake. Een intakegesprek bij Changes GGZ duurt ongeveer een uur.  Tijdens dit (online) intakegesprek wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt lijkt voor jou en worden eventuele behandeldoelen besproken. Hierna wordt nog een afspraak gepland (telefonisch, online of op locatie) met een van onze specialisten om een definitief passend advies voor jouw situatie te geven. Als je bij ons in behandeling komt, wordt na afloop van dit gesprek direct een vervolgafspraak ingepland om te starten.

Stap 3: Vervolg na het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek hebben we samen jouw behandeldoelen bepaald. We vinden het belangrijk dat jij snel wordt geholpen, dus na het intakegesprek ontvang jij direct de planning voor de rest van je behandelingen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ben je benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen met onze professionele behandelingen? Meld je hieronder aan voor een intakegesprek. Wij denken graag met je mee hoe we jou kunnen helpen naar blijvend herstel.

    Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacy statement van Changes GGZ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.