kantoor van changes ggz ulvenhoutselaan breda

Hoofdkantoor Breda

Locatie:

Ulvenhoutselaan 79

4834 MD Breda

Intakegesprek bij Changes GGZ

Als je contact hebt opgenomen met Changes GGZ, heb je een eerste telefonisch gesprek met een van onze professionals. Tijdens dit eerste gesprek ligt de focus op het verkrijgen van een compleet beeld van de achtergronden en huidige situatie van jou.

Na het telefonisch consult wordt een afspraak gemaakt voor een eerste behandelgesprek, dit is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor jou en wordt een behandelplan opgesteld. Een intakegesprek bij Changes GGZ duurt gemiddeld 2 uur. Dit is ook afhankelijk van jouw hulpvraag en het samenstellen van het behandelplan. Na afloop van het intakegesprek wordt er direct een vervolgafspraak ingepland om met jouw behandeling te starten.

Naar het intakegesprek neem je mee:

– Verwijzing van de huisarts

 – Medisch dossier (inclusief een medicatielijst)

– Legitimatie

Vervolg na het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke vorm van behandeling het meest geschikt is voor jou. Bij Changes GGZ is er mogelijkheid tot ambulante dagbehandelingen of kliniek opname. De dagbehandeling duurt 8 weken en vindt plaats op werkdagen van 9.00-17.00 uur op onze behandellocatie in Breda. Je volgt een intensief traject, bestaande uit groepssessies en individuele therapie. Mocht tijdens het intakegesprek blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika.