CHANGES GGZ

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Het multidisciplinaire behandelteam van Changes GGZ bestaat uit academisch geschoolde specialisten, zoals (GZ-) psychologen, psychiaters, psychotherapeuten,verpleegkundigen en ondersteunende ervaringsdeskundigen. Dankzij deze combinatie krijgen onze cliënten een specialistisch verantwoorde behandeling waarbij zij zich tegelijkertijd begrepen en op hun gemak voelen.

WTZI TOEGELATEN ZORGINSTELLING

De behandelingen van Changes GGZ vallen onder specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ)’. Voor deze zorg is elke Nederlander verzekerd, vanuit de verplichte basisverzekering. Changes GGZ voldoet aan de eisen van de Wet Toelatingen Zorginstellingen (WTZi) en is toegelaten door het ministerie van VWS.

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN VANAF 18 JAAR

Wij zijn er voor iedereen vanaf 18 jaar die lijdt aan verslaving of een eetstoornis en onderliggende problematiek. Wij behandelen cliënten met alcohol, drugs, game, gok en medicijnverslaving alsmede cliënten die lijden aan anorexia, boulimia, bed en NAO eetstoornissen.

Changes GGZ is een erkende instelling welke gespecialiseerd is in het behandelen van verslaving, eetstoornissen en onderliggende problematiek. Changes GGZ biedt kwalitatie hoogwaardige zorg  op een toegewijd en betrokken wijze.

Intake

Een behandeling bij Changes GGZ begint met een intakegesprek of vrijblijvend kennismakingsgesprek. Door de intake en diagnose krijgen wij een goed beeld van jouw situatie. Op basis hiervan stellen wij een behandeling samen welke het beste bij jou en jouw situatie past.

Ambulante behandeling

Uitgangspunt van Changes GGZ is altijd dat het onderbreken van jouw dagelijkse routine alleen nodig is als de problematiek daarom vraagt. Tijdens de ambulante behandeling kun je thuis blijven wonen en wellicht blijven studeren en of werken. Een ambulante behandeling duurt 2 maanden en is gericht op het vergroten van inzicht en zelfredzaamheid. Dit is belangrijk voor het waarborgen van duurzaam herstel.

Kliniekopname

De kliniek van Changes GGZ is genaamd: The Grange Treatment Centre welke gevestigd is in Kaapstad, Zuid-Afrika. Hier zijn zowel Nederlandse als Zuid-Afrikaanse specialisten werkzaam. De locatie bevindt zich in een van de meest rustgevende en direct aan zee grenzende wijken van Kaapstad. Alle kamers zijn voorzien van royale badkamers, balkons met zee of bergzicht en voldoende ruimte voor privacy. De duur van ons programma voor behandeling van verslaving is gemiddeld 6 weken.

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 1 week wachttijd

Afhankelijk of er een detoxificatie geïndiceerd wordt kan de tijd afwijkend zijn van de hier gepresenteerde wachttijd

EETSTOORNISSEN

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 4 weken wachttijd (na goedkeuring aanmelding en akkoord zorgverzekeraar)

Laatste update: 20-03-'20

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.