Over 2017-12-21T13:16:37+00:00

CHANGES GGZ

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Het multidisciplinaire behandelteam van Changes GGZ bestaat uit academisch geschoolde specialisten, zoals (GZ-) psychologen, psychiaters, psychotherapeuten,verpleegkundigen en ondersteunende ervaringsdeskundigen. Dankzij deze combinatie krijgen onze cliënten een specialistisch verantwoorde behandeling waarbij zij zich tegelijkertijd begrepen en op hun gemak voelen.

WTZI TOEGELATEN ZORGINSTELLING

De behandelingen van Changes GGZ vallen onder specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ)’. Voor deze zorg is elke Nederlander verzekerd, vanuit de verplichte basisverzekering. Changes GGZ voldoet aan de eisen van de Wet Toelatingen Zorginstellingen (WTZi) en is toegelaten door het ministerie van VWS.

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN VANAF 18 JAAR

Wij zijn er voor iedereen vanaf 18 jaar die lijdt aan verslaving. Of het nu gaat om alcohol, drugs (alle variaties), gedrag, medicijnen of combinaties hiervan. Verslaving is een aandoening, het middel of het gedrag is slechts de manier waarop deze tot uiting komt.

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

 Ulvenhoutselaan 79
  4834 MD Breda
 +31(0)88 242 64 37
 +31(0)76 5328385
 info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

Intake binnen 7 dagen

Ambulante behandeling binnen 14 dagen

Klinische opname binnen 7 dagen

Klinische opname voor eetstoornissen 60 dagen

Laatste update: 11-01-'18

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha