JASPER, 29 JAAR.

“ik heb weer grip op mijn leven”

Mijn naam is Jasper en ik ben verslaafd. De behandeling bij Changes heeft mijn leven gered en ik heb ervoor gezorgd dat mijn herstel behouden is gebleven tot op heden.

Wat voor mij een eye opener was is dat ik aan de geestelijke ziekte van verslaving leed, er niets aan kon doen dat ik hieraan leed maar dat ik wel verantwoordelijk ben voor de oplossing/herstel.

Ik heb de behandeling met horten en stoten doorstaan. Ik heb tijdens deze ingezien dat ik mijn naasten veel pijn had gedaan en vooral ook mijzelf. Wat er met uitgaan in is geslopen was uiteindelijk een fysieke verslaving geworden welke 3 jaar lang mijn hele leven heeft beheerst.

Nu ben ik 2 jaar en 3 maanden clean en de meeste dagen serene. Ik heb weer grip op mijn leven en ben aan het groeien op alle vlakken. Wat mij erg helpt zijn het stellen en behalen van realistische doelen. Ik ben zo gezegend dat ik werk heb dat ik leuk vind en hierdoor erg gedreven ben.

Ik hoop dat iedereen die aan de ziekte verslaving lijdt er heelhuids uitkomt en herstel zal vinden. Je bent het waard en het leven is zo veel mooier zonder actieve verslaving!

Jasper

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.