MAIKEL

“EINDELIJK VRIJ VAN MIJN VERSLAVING”

Vanuit mijn jonge jaren in mijn jeugd ben ik begonnen met het gebruik van cannabis. Door de schema’s die ik vervolgens heb opgebouwd in mijn jeugd door een opeenstapeling van negatieve gebeurtenissen is het blowen een toevluchtsoord geworden. Nu ik 38 jaar ben, ben ik erachter gekomen dat ik zelf niet meer kon stoppen zonder professionele hulp. De gedachten dat het leven veel mooier zou zijn zonder het gebruik speelde al lang, maar was enkel een utopie. Daarom heb ik mezelf aangemeld bij Changes.

Nu sinds een week klaar met de 3 daagse therapie  van 8 weken bij Changes GGZ in Breda, en wat hebben ze me een mooie kans gegeven om eindelijk te beginnen met mijn leven. Mijn vriendin leert nu een nieuwe en betere versie van mij kennen. We kunnen samen dan ook eindelijk aan de rest van ons leven beginnen. Een nieuwe frisse start van ons leven.

De professionals van Changes weten dan ook goed wat ze doen. Zij hebben mij dan ook met veel professionaliteit, persoonlijke aandacht en liefde de tools gegeven om een gelukkig leven te gaan leiden zonder verslaving. De kans dat ik dan ook zal terugvallen in moeilijke tijden zal nihil zijn. Al ben ik door de therapie gaan beseffen dat je voor je hele leven verslaafd zal blijven.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.