RACHELLE, 36 JAAR.

“ik ben weer opgebloeid”

Mijn verslaving aan medicijnen begon na een ernstig auto-ongeluk dat ik kreeg onder invloed van alcohol waar ik ook geen controle over heb. Ik kreeg hier morfine toegediend wat ik direct als erg prettig ervaarde. Hierna ging ik op zoek naar andere verdovende middelen en vond mijn escape met oxycodon/vicodin, het dempte mijn gevoelens als geen ander. Ik leefde als een kasplantje en mijn hele leven dreef zachtjes aan bij mij vandaan.

Mijn omgeving zag het met lede ogen aan en hebben maakte zich ernstig zorgen. Pas toen ik geen werk, vrienden en sociale contacten meer overhad ben ik opzoek gegaan naar hulp. Ik kwam Changes online tegen en dit leek mij de best bij mij passende instelling. Dit gevoel is vanaf het begin af aan bevestigd. Van een intense detox, kliniekopname en goede nazorg ben ik weer opgebloeid. Ik ga nu weer stiletjes aan de wijde wereld in maar nu zonder escape en dealend met het leven zoals het is.

Rachelle

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.