SANNE, 27 JAAR.

“heeft mij weer kracht gebracht”

Beste team Changes GGZ,

Hierbij uit ik mijn dankbaarheid voor jullie waanzinnige inzet die ik oh zo hard nodig had.

Toen ik bij jullie aanklopte was ik aan het einde van mijn latijn: uitgehongerd, onder invloed van alcohol en drugs. Ik kamp al voor zover ik mij kan herinneren met eetproblematiek en rond mijn 16de kwam daar overmatig alcoholmisbruik bij.

Toen daar ook nog drugs bij kwam is het in 4 jaar tijd hard met mij achteruit gegaan. Ik was fysiek, mentaal en emitioneel volledig de weg kwijt.
Eerst heb ik hulp gezocht bij de meest voor de hand liggende instanties maar ik heb me daar nooit begrepen en geholpen gevoeld. De behandelingen bleken ook niet toereikend genoeg, ik bleef hierdoor maar aanmodderen.

In maart 2016 ben ik door een vriend bij Changes terecht gekomen en had voor het eerst hoop en vertrouwen dat het wel goed kon komen. Wat heb ik veel over mijzelf geleerd en dit heeft me de kracht gegeven dat ik nu nog steeds clean ben.
Sinds Changes de eetproblematiek behandeld hebben ze mij hier ook verder mee geholpen. Dankzij Changes heb ik mijzelf weer op kunnen bouwen en mij in mijn kracht gebracht.

Sanne

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.