Carlo, 34 JAAR.

“nieuwe koers zonder actieve verslaving”

Elk weekend naar feesten, afters thuis of in clubs. Wat een leegte in mijn leven als ik eraan terugdenk. Er was niets anders dan werken meestal ook onder invloed van en volledig naar de klote gaan. De weekenden werden steeds langer, mijn werk, familie, vrienden, financiën en eigenlijk mijn hele leven leed eronder. In de waas van verslaving aan drugs, seks en party’s ben ik bijna ten onder gegaan.

Ik had al vaker aangeklopt bij de bij ons bekendste verslavingskliniek maar als ik hierdoor weer nuchter was geworden ging het binnen de kortste keren weer bergafwaarts. Uiteindelijk ben ik op mijn 32ste bij Changes GGZ terecht gekomen en hier heb ik niet alleen leren omgaan met mijn verslaving maar ook met mijzelf en de dieperliggende gedragingen en oorzaak. Hierdoor heb ik tot op heden een clean en succesvol leven in herstel.

Ik ben alle medewerkers bij Changes GGZ dankbaar voor het begrip en professionele inzet dat mij heeft geholpen bij het bereiken van duurzaam herstel!

Voor een nieuwe koers zonder actieve verslaving ben je bij Changes echt aan het juiste adres!!!

Grtz,

Carlo

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.