Desiree, 23 jaar

Anorexia

Hoi, mijn naam is Desiree en ik ben bij Changes GGZ in behandeling geweest voor mijn eetstoornis. Ik vertel graag wat over mijn ervaring bij Changes want dit heeft mijn problematiek hanteerbaar gemaakt en ik sta veel verder dan ik ooit had kunnen dromen.

vrouw heeft anorexia overwonnen bij changes ggz

Vanaf het moment dat ik bij Changes terecht kwam voelde ik mij direct begrepen, op mijn gemak en als gelijkwaardig mens behandeld.

Ik denk dat dit sterk aan mijn herstel proces heeft bijgedragen. Na een uitgebreide kennismaking en intake ben ik eerst klinisch behandeld. Tijdens mijn opname was er veel aandacht voor de totale problematiek en voelde ik tegelijk de ruimte om dit te delen.

Momenteel kom ik nog elke week bij Changes voor mijn nazorg en blijf ik dit met een goed gevoel voor een jaar volgen. Eindelijk heb ik de doorbraak gemaakt en kijk ik vol vertrouwen uit naar de toekomst!

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.