Feline

Verslaving

Beste (ex-)cliënt, Scroll niet weg. Mag ik heel even je aandacht en tijd. Graag stel ik mij even voor, Feline, ex-cliënt van Changes GGZ.

jonge vrouw kijkt over schouder na ervaring bij changes ggz

De cliëntenraad

Na een zestal ellendige gebruikersjaren, besloot ik, net als jij, om te proberen het roer om te gooien en te stoppen met gebruiken. Iets wat mij met de trajecten van Changes GGZ is gelukt (en waar ik nog steeds ontzettend dankbaar en blij mee ben).

Maar dit ging niet zonder slag of stoot, dat zeker niet. Na 6 (van de 8) weken 3-daagse-dagbehandeling viel ik terug. Waarna ik besloot om naar The Grange/de kliniek in Afrika te gaan. Aansluitend volgende ik, opnieuw (maar nu volledig ;)), de 8 weken dagbehandeling. Ook doorliep ik, 10 weken, de 1-daagse op woensdag. Om de behandeling af te sluiten op de Vrijdaggroep (een 2 uur durende feedback-groepssessie).

Kortom, ik heb alle behandelmogelijkheden van Changes GGZ aangegrepen en doorlopen. Nu, ruim 1 jaar clean, wil ik graag mijn eigen ervaringen met Changes GGZ als ex-cliënt inzetten om het zorgaanbod van Changes GGZ nog beter te maken, door deel uit te maken van de cliëntenraad. Hierbij gebruik ik mijn eigen input maar is de feedback van andere (ex-)cliënten net zo belangrijk! De cliëntenraad vertaalt jouw (positieve en negatieve) feedback richting het bestuur van Changes GGZ en strijd voor/behartigd zo jouw belangen als (ex-)cliënt alsook die van toekomstige cliënten. Wil je ook jouw stem laten horen, je steentje bijdragen om de zorg van Changes GGZ nog beter te maken? Dan zie ik (en de andere cliëntenraadsleden) je heel graag op het Inloopspreekuur of stuur Changes een mailtje. Maak van je hart geen moordkuil (zoals mij/ons in de sessie is geleerd ;)) en help jezelf en ons door al je tips (en uiteraard zijn complimenten ook welkom) kenbaar te maken!

Dank je wel voor je tijd, als je het tot zover hebt gehaald om alles te lezen ;). Hopelijk tot snel (of via de mail).

Groetjes, Feline

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.