Karel

Gameverslaving

Op mijn twaalfde was ik al bezig met computerspelletjes spelen en vond hierin een manier om mijzelf af te sluiten van de buitenwereld. Ik begon mij steeds vaker op te sluiten op mijn slaapkamer tot grote ergernis van mijn vader en moeder. Ik had gewoon geen zin meer om met vrienden naar buiten te gaan na schooltijd. Ik heb hierdoor veel tijd gemist in mijn vroege jeugd dat ik met de kennis van nu anders zou hebben aangepakt.

jonge man met gekruiste armen na ervaring bij changes ggz

Dankbaar voor de hulp

Op het moment dat ik via internet computerspelletjes ging spelen tegen anderen van over heel de wereld had ik toch het gevoel dat ik sociaal verbonden was. Tegelijk werkte dit verder verslavend op mij. Ik ging later slapen, werd later wakker, kreeg steeds minder zin in school en leuke dingen doen met vrienden.

Uiteindelijk heeft mijn familie mij doen inzien dat ik werkelijk een zombie was geworden en zo niets van mijn leven bakte. Zij kwamen met de optie om mijzelf bij Changes te laten behandelen. Dit is zeker niet zonder horten en stoten gegaan maar wat ben ik blij dat ik de keus gemaakt heb. Nu ben ik gaan studeren en begin weer een echt sociaal leven op te bouwen. Het is nog steeds niet altijd even makkelijk maar terug naar een donkere kamer met alleen computers is voor mij geen optie meer!

Ik ben Changes heel dankbaar voor de inzichten en hulp die zij mij geboden hebben.

 

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.