Rachelle, 36 jaar

Medicijnverslaving

Mijn verslaving aan medicijnen begon na een ernstig auto-ongeluk dat ik kreeg onder invloed van alcohol waar ik ook geen controle over heb. Ik kreeg hier morfine toegediend wat ik direct als erg prettig ervaarde. Hierna ging ik op zoek naar andere verdovende middelen en vond mijn escape met oxycodon/vicodin, het dempte mijn gevoelens als geen ander. Ik leefde als een kasplantje en mijn hele leven dreef zachtjes aan bij mij vandaan.

vrouw in het bos in de herfst na ervaring bij changes ggz

Ik ben weer opgebloeid

Mijn omgeving zag het met lede ogen aan en hebben maakte zich ernstig zorgen. Pas toen ik geen werk, vrienden en sociale contacten meer overhad ben ik opzoek gegaan naar hulp.

Ik kwam Changes online tegen en dit leek mij de best bij mij passende instelling. Dit gevoel is vanaf het begin af aan bevestigd. Van een intense detox, kliniekopname en goede nazorg ben ik weer opgebloeid. Ik ga nu weer stiletjes aan de wijde wereld in maar nu zonder escape en dealend met het leven zoals het is.

Rachelle

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.