ROBERT, 31 JAAR.

“OM GAAN MET MIJN PROBLEEM”

Hi,
Hierbij deel ik mijn ervaring om anderen te motiveren, hoop te geven en een bijdrage te leveren om het taboe rond verslaving te doorbreken.
Vanaf mijn zestiende begon ik met blowen gevolgd door alcohol, xtc en uiteindelijk verkoos mijn verslaving de witte sloper.

Dit nam snel toe in regelmaat en controle verlies, voor ik 25 werd zocht ik hiervoor al hulp in amsterdam. Ik bleef toen een half jaar clean gevolgd door gebruik, pauze en gebruik. Terugkijkend was ik nog niet klaar om het achter me te laten.

Verslaving heeft mij beroofd van sociale contacten, werk, geld en geluk. Pas toen ik 1,5 jaar geleden rock bottom bereikte en bij Changes terecht kwam ben ik echt in herstel gekomen en heb tot op heden een clean en mooi leven.

De kliniekopname heeft mij het inzicht en de tools gegeven dat ik om kan gaan met mijn probleem. Wat er ook op mijn pad zal komen middelen zullen nooit een oplossing of optie zijn. Ik ben vandaag blij met waar ik sta en ga een mooie toekomst tegemoet!

Changes bedankt!
Greetz,
Robert

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.