Sandra – 33 jaar

Speedverslaving

1 jaar geleden was ik net opgestegen vanaf Schiphol. Op weg naar Kaapstad, op weg naar een keerpunt in mijn leven., de actieve verslaving achter me latend. Vandaag ben ik 1 jaar clean! Wat heb ik veel geleerd in de anderhalve maand in de kliniek.

vrouw op dak na ervaring bij changes ggz

Ik ben clean, ik ben vrij

Toen ik, danwel eerder dan gepland, terugkwam, en weer in de cirkel van geweld kwam met mijn toenmalige partner, merkte ik pas hoezeer mijn kijk op het leven veranderd was nu ik clean was, en ik besefte dat ik ook deze cirkel moest verbreken. Ik was klaar voor een heel nieuw begin!

Door het clean zijn en me bezig te houden met het twaalf stappen programma heb ik de kracht gevonden om weg te gaan bij mijn gewelddadige vriend en naar het ”Blijf van mijn lijf huis” te gaan.

Ondanks alle stress ben ik clean gebleven en heb ik 6 maanden keihard gewerkt om alles goed te regelen om een nieuw leven te beginnen. Op dit moment, terwijl ik je schrijf, sta ik op het balkon van mijn prachtige nieuwe appartement waar ik nu aan het klussen ben.

Heerlijk in m’n eentje, want het is allemaal van MIJ, ik heb rust. Ik ben clean, ik ben kalm, ik ga in therapie voor mijn trauma’s, mijn financiën zijn geregeld: ik ben VRIJ. Wat een fantastisch gevoel en daar wil ik jou vandaag nog eens een hele dikke BEDANKT voor geven want zonder jou had ik hier nooit gestaan en was ik er misschien wel helemaal niet meer geweest..

Jullie zijn toppers!

Tijd voor een nieuwe koers

We bieden ambulante en klinische behandelingen aan voor verslaving en eetstoornissen. Al onze behandelingen staan in het teken van een gelijkwaardige en persoonlijke aanpak en vinden plaats op kleinschalige, huiselijke locaties.