KWALITEIT

CHANGES GGZ | KWALITEIT | ISO9001

Wat is ISO 9001:2015?

ISO 9001:2015 is een internationale norm, die wereldwijd gebruikt wordt om kwaliteit te meten. Het legt de criteria voor het kwaliteitsmanagement systeem vast. Op dit moment is ISO 9001 geïmplementeerd bij meer dan een miljoen bedrijven en organisaties in meer dan 170 landen. Het kwaliteitsmanagement systeem van Changes GGZ werd in augustus 2018 onafhankelijk geaudit en beloond met dit prestigieuze certificaat.

Wat betekent dit voor Changes GGZ?

Op de eerste plaats helpt het ons sterk cliëntgericht te blijven, en de motivatie en betrokkenheid van het topmanagement en de gehele staf te houden en onze instelling continu te verbeteren. Daarnaast maakt het mogelijke cliënten duidelijk dat we kwaliteit serieus nemen en dit in onze dagelijkse praktijk gebruiken om onze professionaliteit verder te verbeteren, zodat we een betrouwbare instelling voor de lange termijn zijn.

Wat betekent het voor onze cliënten?

ISO 9001:2015 helpt te verzekeren dat cliënten zorg en diensten van constante, hoge kwaliteit krijgen. We zullen interne en externe audits blijven uitvoeren om onze interne processen op de proef te stellen en de uitkomsten gebruiken om continu verbeteringen door te voeren.

Hoe verder, nu we dit certificaat hebben?

ISO 9001:2015 certification is een begin, geen einde. We zullen het kwaliteitsmanagement systeem gebruiken om onze processen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren. De ISO 9001:2015 richtlijnen en kwaliteitsnormen zullen onze gids zijn om een betere instelling te worden, nu en in de toekomst.

RAAD VAN TOEZICHT

W.A. Visser
F.W. Gerestein-van der Kooy
A.J.J. van den Berge (voorzitter)

FACTS & FIGURES

0%

TEVREDENHEID

91% van de cliënten is tevreden over de aanpak van Changes GGZ

0

CLIENTEN

8,7 is het gemiddelde cijfer dat Changes GGZ krijgt van cliënten

0

HULP

jaarlijks biedt Changes GGZ 500 mensen hulp voor verslaving en eetstoornissen

0

COLLEGA’S

8,5 is het gemiddelde cijfer dat Changes GGZ krijgt van collega’s

ISO9001 CERTIFICAAT

Changes GGZ is in het bezit van het ISO9001 kwaliteitskeurmerk

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.