Julie

julie office & casemanager bij changes ggz

Mijn naam is Julie en ik woon in het mooie Breda. Ik werk sinds januari 2017 bij Changes GGZ als office & casemanager op de locatie Ulvenhoutselaan. Ik wandel of fiets elke dag dus heerlijk naar mijn werk. Dit is onze hoofdlocatie en hier vinden tevens intakegesprekken plaats, waarbij ik de cliënt ontvang.

Nog steeds vind ik het bijzonder dat ik, samen met mijn andere collega’s office & casemanagers, het eerste aanspreekpunt ben van cliënten (en naastbetrokkenen) en dagelijks bij kan dragen aan het varen van hun nieuwe koers. Vanaf het moment dat cliënten op intake zijn geweest op de locatie Ulvenhoutselaan blijf ik contactpersoon en bied ik ondersteuning tot aan de behandeling.

Dankbaar en trots ben ik om samen met een fijn team aan collega’s onze professionele, betrokken behandeling te kunnen bieden voor duurzaam herstel.

Naast mijn werk houd ik van buiten de deur eten, ga ik graag naar concerten en festivals en ben ik het liefst in gezelschap van vrienden en familie. Om lichaam en geest in balans te houden beoefen ik verschillende soorten yoga. Ontspannen kan ik zowel met een goed boek, een serie als van een boswandeling en genieten probeer ik van de kleinste dingen in het leven te doen.