Mitchell

Hee! Tof dat je mijn pagina bezoekt. Mijn naam is Mitchell. Samen met mijn vrouw Maaike en zoontje Charlie woon ik in het mooie Arnhem.

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als Recovery Assistant in de kliniek voor verslavingsproblematiek. Hier mag ik op dagelijkse basis met stuk voor stuk bijzondere mensen samenwerken, want iedere cliënt is bijzonder op zijn/haar eigen manier.

Wat mijn werk zo speciaal maakt, is dat ik intensief betrokken ben bij mensen die op heel veel vlakken een soort gelijke achtergrond hebben als ikzelf. Want hoewel ik tegenwoordig mijn leven aardig op de rit heb, is dit lange tijd wel anders geweest. Zo ben ik in het verleden meermaals in behandeling geweest voor verschillende soorten problematiek, waarbij ik uiteindelijk via Changes  de weg naar herstel vond.

Ik zou mijzelf omschrijven als een begripvol, eerlijk, duidelijk, en optimistisch persoon. Het is voor mij heel belangrijk om oordeelloos met mensen te werken en een veilige ruimte te creeëren voor iedereen. Het meeste voldoening haal ik uit de ontwikkeling die ik mensen zie maken, waarbij zij uiteindelijk weer trots durven te zijn op zichzelf en ervaren dat hoe donker de plek is waar zij vandaan komen, er altijd licht aan het einde van de tunnel is.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en sport ik veel. Ook wandel ik graag met mijn hond op de Posbank, een groot natuurgebied in mijn woonplaats.