CHANGES GGZ VERSLAVINGSZORG

AFKICKEN EN OF BEHANDELING VAN ALLE VERSLAVINGEN

Changes GGZ biedt behandelingen aan voor iedereen die problemen ervaart of verslaafd is aan: alcohol, cannabis, cocaïne, speed, GHB, MDMA, ketamine en slaap- of kalmeringsmiddelen. Ook bieden wij hulp voor gedragsverslavingen zoals: gokken, gamen en seks (i.c.m. middelen). Mocht tijdens de intakeprocedure blijken dat klinische opname noodzakelijk is, dan staat ons professionele behandelteam in Zuid-Afrika voor je klaar. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid tot ambulante hulpverlening in onze vestiging in Breda.

BEHANDELING

Wij hebben een unieke behandeling ontwikkeld waarin cliënt en diens intrinsieke motivatie om de verslaving aan te pakken centraal staat. Volgens ons is duurzaam herstel écht mogelijk. Maar om dit te kunnen bereiken is het noodzakelijk om verder te kijken dan alleen de symptomen. Daarom besteden wij intensief aandacht aan het behandelen van gedragingen en of onderliggende problematiek zoals het leren omgaan met heftige en intense gevoelens en het vergroten van het gevoel van eigenwaarde waardoor de kans op terugval wordt geminimaliseerd.

Het doel van onze behandeling is het wegnemen van de kiem van de verslaving en een betere kwaliteit van leven te realiseren. Tijdens de behandeling stimuleren wij de talenten en positieve eigenschappen van onze cliënten. We motiveren hen tot het varen van een nieuwe koers.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Maak een afspraak voor intake, vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vraag via ons contactformulier.

WANNEER BEN IK VERSLAAFD?

Je bent verslaafd wanneer je de controle verliest over je gedrag op het moment dat je begint met het middel en/of gedraging. Je dagen worden in beslag genomen door de gedachte waar en wanneer je weer kunt gebruiken of je gedragingen tot uiting kunt brengen. Je gebruikt altijd vaker en grotere hoeveelheden dan gepland. De drang naar het middel en/of gedrag is te sterk en de verleiding te groot om te weerstaan. Je houdt je niet aan afspraken met betrekking tot je verslaving en gaat steeds meer liegen om je verslaving in stand te kunnen houden. De problemen stapelen zich op en ook al zijn de nadelen van de verslaving groter dan de voordelen, het lukt je niet om zelfstandig te stoppen. Wanneer je probeert te stoppen met gebruiken en/of je gedragsverslaving probeert te onderdrukken krijg je last van ontwenningsverschijnselen, waardoor je weer toegeeft aan je verslaving om je beter te voelen. Professionele hulp inschakelen is noodzakelijk.

MOGELIJKE PROBLEEMGEBIEDEN

  • Sociaal (gezin, partner, vrienden)

  • Dagelijks leven (werk, studie, school)

  • Isolement en eenzaamheid

  • Persoonlijkheidsproblematiek

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  +31(0)76 532 83 85
  info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 1 week wachttijd

Afhankelijk of er een detoxificatie geïndiceerd wordt kan de tijd afwijkend zijn van de hier gepresenteerde wachttijd

EETSTOORNISSEN

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 4 weken wachttijd (na goedkeuring aanmelding en akkoord zorgverzekeraar)

Laatste update: 20-03-'20

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.