24/7 Telefonisch bereikbaar hoofdkantoor 088 242 6437

changes-ggz-verslavingen Changes GGZ
Changes GGZ

Verslavingen

Hulp bij alle soorten verslavingen

Lees meer

Wordt jouw leven bepaald door je verslaving? Wil je weer grip krijgen op je eigen leven? Wanneer je probeert te stoppen met gebruiken of je verslaving probeert te onderdrukken, kun je last krijgen van ontwenningsverschijnselen. Dit verhoogd de kans dat je weer toegeeft aan je verslaving om je beter te voelen. Professionele hulp inschakelen is daarom noodzakelijk. Changes GGZ biedt professionele behandelingen aan voor iedereen met een verslaving.

verslavingen-changes-ggz

Hulp bij

verslavingen
behandeling-changesggz

Changes GGZ biedt behandelingen aan voor iedereen die problemen ervaart of verslaafd is aan: alcohol, cannabis, cocaïne, speed, GHB, MDMA, ketamine en slaap- of kalmeringsmiddelen. Ook bieden wij hulp voor gedragsverslavingen zoals: gokken, gamen en seks (i.c.m. middelen). Mocht tijdens de intakeprocedure blijken dat klinische opname noodzakelijk is, dan staat ons professionele behandelteam in Zuid-Afrika voor je klaar. Hiernaast bestaat er ook de mogelijkheid tot ambulante hulpverlening in onze vestiging in Breda.

Wanneer ben ik verslaafd?

Je bent verslaafd wanneer je de controle verliest over je gedrag op het moment dat je begint met het middel en/of gedraging. Je dagen worden in beslag genomen door de gedachte waar en wanneer je weer kunt gebruiken of je gedragingen tot uiting kunt brengen. Je gebruikt altijd vaker en grotere hoeveelheden dan gepland. De drang is te sterk en de verleiding te groot om te weerstaan. Je houdt je niet aan afspraken met betrekking tot je verslaving en gaat steeds meer liegen om je verslaving in stand te kunnen houden. De problemen stapelen zich op en ook al zijn de nadelen van de verslaving groter dan de voordelen, het lukt je niet om zelfstandig te stoppen. Wanneer je probeert te stoppen krijg je last van ontwenningsverschijnselen, waardoor je weer toegeeft aan je verslaving om je beter te voelen. Professionele hulp inschakelen is noodzakelijk.

“Elke dag wordt het leven een stukje mooier. Elke dag wordt mijn zelf liefde een beetje groter”

Dieuwertje

“Dankzij Changes GGZ ben ik fysiek en mentaal gezond geworden”

Benjamin

“Bedankt dat we samen mijn leven aan mezelf hebben kunnen teruggeven”

Boris

Onze locaties

Changes GGZ biedt professionele behandelingen aan op diverse locaties. Vanaf het intakegesprek, de detox tot aan de nazorg, wij verzorgen het gehele hersteltraject van A tot Z. Samen bepalen we welke behandeling en locatie het beste bij jou past. Hierbij kun je de keuze maken tussen ambulante dagbehandeling of kliniekopname.

Locatie voor ambulante dagbehandeling
Changes GGZ
%
Trevedenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons
%
Trevedenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.