changes-ggz-verslavingen

Verslavingen

Hulp bij alle soorten verslavingen

Wordt jouw leven bepaald door je verslaving? Wil je weer grip krijgen op je eigen leven? Wanneer je probeert te stoppen met gebruiken en/of je gedragsverslaving probeert te onderdrukken krijg je last van ontwenningsverschijnselen, waardoor je weer toegeeft aan je verslaving om je beter te voelen. Professionele hulp inschakelen is daarom noodzakelijk. Changes GGZ biedt professionele behandelingen aan voor iedereen met een verslaving.

verslavingen-changes-ggz

Hulp bij

verslavingen
kringgesprek bij changes ggz

Changes GGZ biedt behandelingen aan voor iedereen die problemen ervaart of verslaafd is aan: alcohol, cannabis, cocaïne, speed, GHB, MDMA, ketamine en slaap- of kalmeringsmiddelen. Ook bieden wij hulp voor gedragsverslavingen zoals: gokken, gamen en seks (i.c.m. middelen). Mocht tijdens de intakeprocedure blijken dat klinische opname noodzakelijk is, dan staat ons professionele behandelteam in Weert of Zuid-Afrika voor je klaar. Hiernaast bestaat er de mogelijkheid tot ambulante hulpverlening in onze vestiging in Breda of Weert.

Wanneer ben ik verslaafd?

Je bent verslaafd wanneer je de controle verliest over je gedrag op het moment dat je begint met het middel en/of gedraging. Je dagen worden in beslag genomen door de gedachte waar en wanneer je weer kunt gebruiken of je gedragingen tot uiting kunt brengen. Je gebruikt altijd vaker en grotere hoeveelheden dan gepland. De drang naar het middel en/of gedrag is te sterk en de verleiding te groot om te weerstaan. Je houdt je niet aan afspraken met betrekking tot je verslaving en gaat steeds meer liegen om je verslaving in stand te kunnen houden. De problemen stapelen zich op en ook al zijn de nadelen van de verslaving groter dan de voordelen, het lukt je niet om zelfstandig te stoppen. Wanneer je probeert te stoppen met gebruiken en/of je gedragsverslaving probeert te onderdrukken krijg je last van ontwenningsverschijnselen, waardoor je weer toegeeft aan je verslaving om je beter te voelen. Professionele hulp inschakelen is noodzakelijk.

“Elke dag wordt het leven een stukje mooier. Elke dag wordt mijn zelf liefde een beetje groter”

Dieuwertje

“Dankzij Changes ben ik fysiek en mentaal gezond geworden”

Benjamin

“Bedankt dat we samen mijn leven aan mezelf hebben kunnen teruggeven”

Boris

Onze locaties

Changes GGZ biedt professionele behandelingen aan op diverse locaties. Vanaf het intakegesprek, de detox tot aan de nazorg, wij verzorgen het gehele hersteltraject van A tot Z. Samen bepalen we welke behandeling en locatie het beste bij jou past. Hierbij kun je de keuze maken tussen ambulante dagbehandeling of kliniekopname in Nederland of buitenland.

intakelocatie changes ggz breda ulvenhoutselaan
%
Trevedenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons
%
Trevedenheid Tevredenheid clienten
Gemiddeld cijfer Beoordeling van clienten
Clienten per jaar Krijgen hulp van ons

Hulp nodig? Plan je intake

Hulp nodig? Wij helpen je bij je verslaving. Laat hieronder je gegevens achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en behandelopties door te nemen. Liever direct iemand spreken? Bel 088 242 6437 (24/7 bereikbaar).

Neem contact op

    Changes GGZ gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. Bekijk hier het privacy statement van Changes GGZ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.