BEHANDELING CANNABISVERSLAVING

Als je wil stoppen met het gebruik van hasj, wiet en marihuana zal de weg hiernaartoe niet altijd gemakkelijk zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te ondernemen en wegen de voordelen van stoppen zwaarder dan de nadelen ervan. Als je wil stoppen met blowen kan verslavingszorg uitkomst bieden. Het is belangrijk om te onthouden dat ieders herstel anders is en dat het achterhalen van de oorzaak van de cannabisverslaving voorop moet staan. Als dit is achterhaald wordt de kans op duurzaam herstel en voorgoed stoppen met cannabis gemakkelijker.

STOPPEN MET BLOWEN

Stoppen met blowen kan moeilijk zijn door de verslavende werking van cannabis. Misschien heb je jezelf aangepraat dat je beter functioneert als je het gebruikt of vind je het fijn voor het slapen. In Nederland komt een blowverslaving veel voor. Daardoor zijn er goede behandelingen beschikbaar. De eerste stap die moet worden gezet is het onder ogen komen van het probleem. Weinig mensen vinden zichzelf verslaafd. Zij zitten in de zogenaamde ontkenningsfase. Om te stoppen met blowen moet eerst door deze fase worden heengebroken om de behandeling voor een cannabisverslaving te starten.

JE LATEN BEHANDELEN VOOR EEN CANNABISVERSLAVING

Als je je wil laten behandelen om je cannabisverslaving onder controle te krijgen en te stoppen, dan kun je daar ontwenningsverschijnselen van krijgen. Deze verschijnselen kunnen als intens worden ervaren. Gelukkig is er verslavingshulp die je kan helpen om te stoppen met het gebruik van cannabis. Changes GGZ biedt behandelingen aan met ervaren specialisten uit de verslavingszorg. Zij bekijken samen met jou je verslaving en identificeren de onderliggende oorzaken. Onze specialisten begrijpen waar jij doorheen gaat. Vaak zijn zij ervaringsdeskundige en doen zij er alles aan om jou te helpen bij duurzaam herstel.

Elk mens is uniek en dat maakt ook dat we naar persoonlijke oplossingen kijken. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we samen wat jou het beste helpt. Het kan zijn dat ambulante hulp voldoende is, maar een kliniekopname kan ook uitkomst bieden.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Het belangrijkste om te weten is dat je niet alleen staat en ook niet alleen bent. Wil je of heb je hulp nodig om je verslaving te overwinnen? Neem dan vrijblijvend contact op via 088-2426437 of maak een afspraak.

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 1 week wachttijd

Afhankelijk of er een detoxificatie geïndiceerd wordt kan de tijd afwijkend zijn van de hier gepresenteerde wachttijd

EETSTOORNISSEN

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 4 weken wachttijd (na goedkeuring aanmelding en akkoord zorgverzekeraar)

Laatste update: 20-03-'20

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.