BEHANDELING COCAÏNEVERSLAVING

Het behandelen van een cocaïneverslaving kan leiden tot duurzaam herstel. De weg hiernaartoe is lastig en moet zeker niet alleen worden ondernomen. Verslavingszorg biedt dan uitkomst. Ieders herstel is anders, maar het belangrijkste is het achterhalen van de oorzaak van de verslaving. Als deze is achterhaald wordt de kans op duurzaam herstel en volledig stoppen met cocaïne groter.

STOPPEN MET COCAÏNE

Beginnen met afkicken van cocaïne is voor veel mensen moeilijk. Ten eerste zitten veel mensen vast in de ontkenningsfase. Zij moeten eerst zelf inzien dat ze een probleem hebben, want dan is verslavingshulp het effectiefst. Vaak is het moeilijk om uit de ontkenningsfase te komen. Cocaïne geeft hen tijdelijk een goed gevoel over zichzelf. Ze denken dat ze hun gebruik onder controle hebben, totdat de roes verdwijnt en de neerslachtige gedachten de kop opsteken. Het vraagt moed om op dat punt de consequenties onder ogen te komen in plaats van grijpen naar cocaïne. Ontwenningsverschijnselen zullen de kop op steken. Professionele begeleiding is essentieel, want afkickverschijnselen kunnen levensbedreigend zijn.

STARTEN MET HET BEHANDELEN VAN EEN COCAÏNEVERSLAVING

Het behandelen van een cocaïneverslaving gaat niet zonder slag of stoot. De ontwenningsverschijnselen kunnen hevig en zelfs levensbedreigend zijn. Gelukkig is er gespecialiseerde verslavingshulp die je kan helpen om te stoppen. Changes GGZ biedt behandelingen aan met ervaren specialisten uit de verslavingszorg. Om de onderliggende oorzaken te identificeren zullen zij samen met jou je verslaving bekijken. Veel van onze specialisten zijn ervaringsdeskundigen; zij begrijpen jou en waar jij doorheen gaat. Ze doen er met jou alles aan om jou te helpen bij duurzaam herstel.

Zoals elk mens uniek is, is ook elke situatie uniek. Dat maakt dat we persoonlijke trajecten ontwikkelen. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we samen wat jou het beste helpt om van je verslaving te herstellen. Het kan zijn dat ambulante hulp voldoende is, maar een kliniekopname kan ook uitkomst bieden.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Het belangrijkste om te weten is dat je niet alleen bent. Heb je hulp nodig om je cocaïneverslaving te overwinnen? Neem dan vrijblijvend contact op via 088-2426437 of maak een afspraak.

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 1 week wachttijd

Afhankelijk of er een detoxificatie geïndiceerd wordt kan de tijd afwijkend zijn van de hier gepresenteerde wachttijd

EETSTOORNISSEN

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 4 weken wachttijd (na goedkeuring aanmelding en akkoord zorgverzekeraar)

Laatste update: 20-03-'20

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.