BEHANDELING GHB VERSLAVING

Het behandelen van een GHB verslaving kan leiden tot duurzaam herstel.
De weg hiernaartoe is lastig en moet zeker niet alleen worden ondernomen.
Verslavingszorg biedt dan uitkomst. Ieders herstel is anders, maar het belangrijkste is het achterhalen van de oorzaak van de verslaving. Als deze is achterhaald wordt de kans op duurzaam herstel en volledig stoppen met GHB groter.

STOPPEN MET GHB

Wanneer iemand wil afkicken is er een moeilijk patroon doorbroken. Iemand is namelijk door de ontkenningsfase heen. Zeker met GHB, een drug die het zelfvertrouwen laat groeien, is dat een grote stap. Vaak is het moeilijk om uit de ontkenningsfase te komen, omdat veel mensen denken dat ze niet verslaafd zijn. Ze denken dat ze hun gebruik onder controle hebben, totdat de roes verdwijnt en het lichaam weer vraagt om meer. Het vraagt moed om op dat punt de consequenties te accepteren in plaats van grijpen naar waar je lichaam om schreeuwt. Wanneer je een GHB verslaving hebt is professionele begeleiding van levensbelang.

STARTEN MET HET BEHANDELEN VAN EEN GHB VERSLAVING

Het behandelen van een GHB verslaving gaat niet zonder slag of stoot. Vaak moet iemand door een detox heen waarin gereguleerd medische GHB wordt toegediend. De ontwenningsverschijnselen kunnen extreem hevig zijn. Changes GGZ kan het afkicken professioneel begeleiden met verslavingshulp. We werken met ervaren specialisten die samen met jou je verslaving aanpakken. Zo hoef je deze moeilijke stappen niet alleen te doorlopen. Veel van onze specialisten zijn ervaringsdeskundige. Zij begrijpen de verslaving en waar je doorheen gaat. Ze doen er alles aan om jou bij te staan op de weg naar duurzaam herstel. Nadat we de oorzaak van je verslaving hebben gevonden, gaan we op zoek naar een oplossing die voor jou werkt. We maken samen een persoonlijk plan. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we wat jou het beste helpt. Een kliniekopname is in het geval van GHB vaak noodzakelijk, maar soms is ambulante hulp voldoende.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Changes GGZ is er om jou te helpen je leven weer op de rit te krijgen. Wil je hulp om van je verslaving af te komen? Neem dan vrijblijvend contact op via 088-2426437 of maak een afspraak.

DIRECT CONTACT

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

HOOFDKANTOOR

  Ulvenhoutselaan 79
    4834 MD Breda
  +31(0)88 242 64 37
  info@changesggz.nl

HUIDIGE WACHTTIJDEN

VERSLAVING

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 1 week wachttijd

Afhankelijk of er een detoxificatie geïndiceerd wordt kan de tijd afwijkend zijn van de hier gepresenteerde wachttijd

EETSTOORNISSEN

Intake binnen 1 week

Ambulante behandeling 4 weken wachttijd

Klinische behandeling 4 weken wachttijd (na goedkeuring aanmelding en akkoord zorgverzekeraar)

Laatste update: 20-03-'20

DUURZAAM HERSTEL

Niet alleen het clean worden van je verslaving of het op gewicht komen bij een eetstoornis zijn nodig voor duurzaam herstel. Juist onze doeltreffende behandeling gericht op de oorzaak van de verslaving of eetstoornis vergroten de kans op duurzaam herstel.

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN?

Stel hieronder je vraag, maak een afspraak voor intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voer onderstaande code in:
captcha

* Ik geef toestemming voor het verwerken van de gegevens in dit formulier ten behoeve van het afhandelen van mijn vraag/verzoek.