Afkicken oxycodon

Voor veel mensen is het lastig om te starten met afkicken van oxycodon. Het is om die reden belangrijk om de reden van de verslaving te achterhalen. Want wanneer je weet waar je het voor doet en wat de reden is van je verslaving, sta jij steviger achter je beslissing en de bijkomende strijd. Vaak beginnen mensen met afkicken van oxycodon wanneer ze de gevolgen van de verslaving beginnen te merken. Deze gevolgen zijn erg uiteenlopend en verschillen per persoon. Soms komt het ook voor dat de persoon zelf de gevolgen niet ziet, maar de omgeving de persoon aanspoort om te starten met afkicken van oxycodon.

 

Starten met het behandelen van een oxycodon verslaving

Het afkicken van oxycodon is geen eenvoudig proces. Wanneer het gebruik van oxycodon voelt als een dagelijkse behoefte, is het niet makkelijk om het zomaar naast je neer te leggen. Professionele hulp is dan nodig om niet zomaar in oude gewoontes terug te vallen. Onze specialisten weten waar jij doorheen gaat tijdens het afkicken van oxycodon. Ze kennen de ontwenningsverschijnselen en weten hoe lastig het proces is.

Het is daarom belangrijk dat de behandeling past bij jou als persoon. Ieder mens en iedere situatie is namelijk uniek. De behandeling is een persoonlijk traject wat wordt ingericht op jouw behoeften. Op deze manier kiezen we voor een effectief traject voor afkicken van oxycodon.

Changes GGZ helpt je verder

Denk je dat jij zelf of iemand die je kent te maken heeft met een oxycodon verslaving? Changes GGZ staat voor je klaar. Het erkennen van de verslaving is de eerste stap naar blijvend herstel. Daarna helpen wij je met de volgende stappen. Neem contact met ons op als je behoefte hebt aan meer informatie over het afkicken van oxycodon. Voor andere medicijnverslavingen vind je hier meer informatie.